Organisatie

Onze medewerkers

Onze klanten

ORGANISATIE

KSML is een dynamisch bedrijf met ruime expertise in de hijstechnologie. Dit zorgt ervoor dat wij met ons team garant staan voor service en kwaliteit en u een totaaloplossing kunnen bieden voor hijs-en heftechniek. Vanuit diverse regio's bedienen wij onze klanten in de Benelux en Duitsland. Wij streven continu naar vernieuwing en zijn voortdurend in gesprek met onze leveranciers voor het verbeteren van onze producten. U vindt onze hoofdvestiging in Wolvega. Daarnaast hebben wij nog een vestiging in Eemsdelta, Leeuwarden en in Duitsland.

Missie: KSML STAAT VOOR PASSIE IN KRANEN
KSML is een kraanservice organisatie die staat voor kwaliteit:
  • Een gezonde zakenpartner die meedenkt met de klant waar het gaat om kostenbesparing, productiviteitsverhoging en verbetering van de veiligheid.
  • Een zakenpartner die vertrouwen wekt door goed opgeleid en ervaren personeel.
  • Een zakenpartner die het nakomen van afspraken hoog in het vaandel heeft staan. ​
Visie: ALTIJD DE BESTE OPLOSSING, ALTIJD DE BESTE KWALITEIT
KSML zal iedere keer alles doen om haar klanten de beste oplossing te bieden; om alle vragen te beantwoorden. KSML wil uitblinken als het gaat om initiatief, kennis en aandacht. KSML wil gewaardeerd worden om de betrouwbaarheid en snelheid. Als klant zult u dit ervaren in de dagelijkse praktijk en samenwerking gedurende het gehele traject van offerte tot oplevering en aftersales.

ONZE MEDEWERKERS

Ons team bestaat uit professionele en ervaren monteurs. De monteurs zijn altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de branche (zoals de keuringseisen volgens AI 17) en ze denken met u mee over kostenbesparing, productiviteitsverhoging en veiligheid. U leert de professionals van KSML kennen als gedreven, doortastend, inventief , daadkrachtig en oplossingsgericht

ONZE KLANTEN

Onze klanten bevinden zich in diverse branches: scheepsbouw, machinebouw, staalconstructie, betonindustrie, offshore, bouw, sociale werkplaats, etc.
Door onze jarenlange ervaring en kennis kunnen wij goed meedenken met u als klant waar het gaat om bijvoorbeeld kostenbesparing, productiviteitsverhoging en verbetering van de veiligheid.
Met ons vakkundig personeel kunnen wij u een totaalpakket aanbieden aan producten en diensten.
Wij zien u graag bij KSML!